Sentrum Regnskapskontor AS

Våre tjenester

 • Regnskapsføring

  Vårt hovedsystem er Visma Business. Samtidig tilbyr vi bokføring i andre systemer som eAccounting, Power Office Go, Fiken m.fl. Vi prøver å tilpasse oss våre kunder. Fortrinnsvis ønsker vi elektronisk håndtering av all regnskaps- arbeid, da dette forenkler både vår og kundens hverdag. Vi legger samtidig til rette for at kunder som fortsatt foretrekker mottak og håndtering av fakturaer i papirformat også kan fortsette med det, da skanner vi alle bilag slik at du ikke trenger å tenke på fysisk oppbevaring. 

  I Visma Business kan kundene benytte seg av bl.a disse Visma tjenestene; Autoinvoice (mottak av elektroniske fakturaer), Approval (godkjenning av innkommet fakturaer) , Autopay (sending og mottak av banktransaksjoner). Ved bruk av dette vil kundene slippe å benytte e-post og nettbank, og heller ha god oversikt i ulike apper eller på web i Visma Home! Reskontro vil dermed hele tiden være oppdatert. Via et abonnement i webportalen One Stop Reporting, kan kunden følge med på sitt regnskap og drille seg ned på bilagsnivå.
  Vi har erfaring med import av ulike kassasystemer fra butikk, frisør/hudpleie og restaurantbransjen. Via vår Visma Partner og jevnlig kursing er vi opptatt med å holde oss oppdatert for å kunne tilby gode elektroniske løsninger som kan forenkle hverdagen.

 • Fakturering

  Vi kan fakturere for deg i vårt regnskapsprogram eller tilby deg tilgang til Web faktura der du fakturerer selv og fakturaene overføres elektronisk til oss.

 • Lønn

  Vi utfører alle oppgaver innen lønnsområdet om du ønsker det;

  Ansettelsesavtaler, lønnskjøring, a-melding, oppfølging av sykemeldte, fravær mm.

  For et firma er det veldig viktig å betale ut rett lønn i rett tid, vi hjelper dere med dette.

 • Reiseregninger

  Elektronisk reiseregninger lages i Visma.net Expense. Reiseregningen sendes til godkjenning til nærmeste leder. Alle godkjente reiseregninger overføres til Visma lønn og utbetales sammen med neste lønn.

 • Årsregnskap

  Vi utarbeider det offisielle regnskapet for selskapet ditt, og kan bistå med generalforsamling om du ønsker det. Vi tar oss også av innsending til Brønnøysund.

 • Ligningspapirer / skattemelding

  Vi utarbeider alle ligningspapirer både for AS og enkeltpersonforetak og sender disse inn til Altinn. Vi bistår også med personlige skattemeldinger.

 • Stiftelse av selskaper

  Vi hjelper deg med hele prosessen fra stiftelsespapirer til innsending i Altinn.

 • Likviditetsstyring

  Vi har verktøy for å hjelpe deg med å få oversikt over likviditet og vi kan bistå deg med utarbeidelse av budsjetter.

 • Rådgiving

  Er du usikker på om du driver riktig i forhold til lover og regler eller om du driver virksomheten din økonomisk? Vi tar imot spørsmål, men vi sier også ifra når vi ser at noe burde vært gjort annerledes.

Har du spørsmål om Våre tjenester?

Send oss en melding i skjemaet under, og vi vil svare deg så snart som mulig. Du kan også ringe oss på 55 36 27 40